fbpx

Referencer

Klient udtalelser fra Bootcamp

Hør Janni fortælle om hendes oplevelse af at være i et forløb hos Louise ved at høre videoen herover.

Jeg gik fra at have lavet meget lidt i 20 år til at faktisk kunne gå i træningscenter, og synes at det er fedt at min krop bliver brugt.

Da vi startede op, havde jeg forinden  været til samtale hos Louise , hvor vi gennemgik træningsønsker, vaner, skavanker samt lavet en forventnings afstemning.
Det var rigtig rart at få det hele kogt ned til et niveau, hvor det ikke virkede uoverkommelig at komme i gang, og Louise er med hele vejen igennem med et smil på læben.

Jeg kan varmt anbefale hende til personer der egentligt ønsker at komme i gang, men mangler motivationen som jeg gjorde, eller til personer der ønsker at udvikle deres træning til et andet niveau.

Med venlig Hilsen

Birgitte Riis

Jeg havde et halvandet måned langt træningsforløb med Louise, og jeg kan varmt anbefale hende som personlig træner.
Louise skabte hurtigt overblik over mine træningsbehov, og satte et træningsprogram sammen, som, på en meget kvalificeret måde, udfordrede og udviklede mig. Jeg havde hele tiden indtryk af, at Louise var rigtig godt forberedt og meget seriøs omkring vores træning.

Selvom mit fokus var rettet på træningen, og ikke på kost, vægttab el. lign, har Louise alligevel givet nogle gode ideer til min måde at tænke i kalorieindtag, kosttilskud, restitution mv.
Hun var, hele vejen igennem, meget motiverende at træne med, og havde et godt blik for hvordan træningen skulle sammensættes af kendte øvelser såvel som nye udfordringer. Jeg vil samtidig huske Louise som et behageligt og inspirerende menneske.
Kim Madsen