fbpx

Referencer

Jeg har nu været ”klient” hos Louise i 7 uger, og jeg har ikke fortrudt én eneste gang.:-) Jeg gik fra at have lavet meget lidt i 20 år til at faktisk kunne gå i træningscenter, og synes at det er fedt at min krop bliver brugt.
 
Da vi startede op, havde jeg forinden  været til samtale hos Louise , hvor vi gennemgik træningsønsker, vaner, skavanker samt lavet en forventnings afstemning.
Det var rigtig rart at få det hele kogt ned til et niveau, hvor det ikke virkede uoverkommelig at komme i gang, og Louise er med hele vejen igennem med et smil på læben.
Hun kan også være skrap, når man lige hænger lidt, men så kommer vi til at grine, og så kører det igen.
Jeg kan varmt anbefale hende til personer  der egentligt ønsker at komme i gang, men mangler motivationen som jeg gjorde, eller til personer der ønsker at udvikle deres træning til et andet niveau.
 
Med venlig Hilsen
 
Birgitte Riis
 
 

 

 

Jeg havde et halvandet måned langt træningsforløb med Louise, og jeg kan varmt anbefale hende som personlig træner.

Louise skabte hurtigt overblik over mine træningsbehov, og satte et træningsprogram sammen, som, på en meget kvalificeret måde, udfordrede og udviklede mig. Jeg havde hele tiden indtryk af, at Louise var rigtig godt forberedt og meget seriøs omkring vores træning. Det var tydeligt, at hun brugte tid på at evaluere vores træning, reflektere over nye muligheder og progression i vores forløb, forbedringer ift. min træning i fremtiden mv.

Louise har, på meget kvalificeret vis, givet input til temaer som fx træningsplanlægning, prioritering af styrke- og kredsløbstræning, træning tilpasset alder og baggrund mv. Selvom mit fokus var rettet på træningen, og ikke på kost, vægttab el. lign, har Louise alligevel givet nogle gode ideer til min måde at tænke i kalorieindtag, kosttilskud, restitution mv.

Hun var, hele vejen igennem, meget motiverende at træne med, og havde et godt blik for hvordan træningen skulle sammensættes af kendte øvelser såvel som nye udfordringer. Jeg vil samtidig huske Louise som et behageligt og inspirerende menneske, der, på en god måde, kunne skifte mellem at være professionel og privat.

Kim Madsen